Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

21. 04. 2017. 09:46 >> 09:21
2

ZUKORLIĆ ODGOVORIO

Nijesam tražio da budem ministar

Lider Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ), Muamer Zukorlić, čija stranka je podržala predsjedničku kandidaturu Aleksandra Vučićaj saopštio je da u zamjenu za to nije tražio da bude ministar.

Podsjećamo, beogradski Blic je objavio kako bi Zukorlić sebe rado vidio u ulozi ministra bez portfelja.

"Funkcija ministra nije bila tema mojih razgovora s Vučićem, ni prije predsjedničkih izbora na kojim smo ga podržali, a ni sada", rekao je Zukorlić za beogradske Novosti.

On je naveo i da za sebe nije ništa tražio: "Za sebe nijesam tražio i ne tražim ništa, ali tražim za svoj narod sve što mu pripada, i po zakonu i po Ustavu". 

"Naravno, ako bi mi neka funkcija bila ponuđena, o tome bi se moglo razgovarati. Ipak morao bi da se promijeni ambijent u društvu, da se ne bi ponovila hajka koja je sprovedena kada sam imenovan za predsjednika skupštinskog Odbora za obrazovanje", rekao je Zukorlić.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније