Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavio: O.Z. ]

17. 04. 2017. 13:25 >> 13:03
4

ALBANIJA

Policajci i carinici švercovali drogu

Albansko Tužilaštvo saopštila je danas da je uhapšeno 10 policajaca i osam carinika pod sumnjom da su organizovali šverc kanabisa do Italije.

U saopštenju Tužilaštva se navodi da su uhapšeni imali "vrstu saradnje" u dva slučaja, kada su u Italiji pronađeni kamioni sa više od 11 tona marihuane koji su u tu zemlju stigli iz Albanije.

Ukoliko budu osuđeni za šverc droge, uhapšeni bi mogli da dobiju kaznu i do 20 godina zatvora.

Prošle godine vlasti u Albaniji su uništile oko 2,5 miliona biljaka marihuane, što je četiri puta više nego 2015, i zaplijenile nekoliko desetina tona kanabisa na graničnim prelazima, kao i na brodovima ka Italiji i Grčkoj.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније