Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

30. 03. 2017. 19:15   >>  18:49 11

BIVŠI PREDSJEDNIK

Tadić: SNS unazadila Srbiju

Bivši predsjednik Srbije u dva mandata Boris Tadić ocijenio je da je petogodišnja vladavina Srpske napredne stranke (SNS) unazadila državu i društvo i poništila sve ono što je teškom mukom izgrađeno nakon demokratskih promjena 2000. godine.


"Ova vlast nije mogla da me razočara, jer sam od nje i očekivao sve najgore. Sve je baš onako kako smo tokom kampanje 2012. godine upozoravali da će biti... Oni nijesu Srbiju vratili na nultu tačku, nego daleko ispod nule", rekao je Tadić u intervjuu za list Nedeljnik.

Tadić, čija Socijaldemokratska stranka na predstojećim predsjedničkim izborima podržava Vuka Jeremića, rekao je da je ključno pitanje kako na tim izborima obezbijediti više od pedeset odsto glasova, a da tako nešto nije moguće ako se svako fokusira isključivo na vlastito biračko tijelo.

"Naravno, ukoliko u drugi krug uđe Saša Janković, podržaćemo ga. Pozivam građane da izađu na izbore, jer je pobjeda nad Vučićem na ovim izborima pretpostavka očuvanja demokratije, a bez demokratije nema ni ekonomskog napretka na tlu Evrope", rekao je Tadić.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније