Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

13. 03. 2017. 10:03   >>  09:42 1

JEREMIĆ O IZBORIMA

Vjerujem da će biti drugog kruga

Kandidat za predsjednika Srbije, Vuk Jeremić, rekao je danas da bi opozicija trebalo da se koncentriše na podizanje izlaznosti, kako bi spriječila vlast da "tehničkim manipulacijama" pobijedi u prvom krugu.


"Da se koncentrišemo da što više dignemo izlaznost, to će biti teže vlasti da kroz tehničke manipulacije dođe do famoznih 50 odsto u prvom krugu. Vjerujem da ćemo ići u drugi krug, gdje ćemo imati jednu vrstu referenduma", rekao je Jeremić za Televiziju N1.

On je ocijenio da je Srbija sada ide "ne samo u pogrešnom, već u opasnom pravcu" i da će, ukoliko se to ne promijeni "zacementirati" loš razvoj bar na pet godina.

On je rekao i da se zalaže za to da se predsjednik "jasno i glasno" izjašnjava o svim relevantnim pitanjima u društvu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније