Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila R.B.

23. 02. 2017. 22:09 >> 21:44
6

BEOGRAD

Bogićeviću ukinut ekstradicioni pritvor

Specijalni sud u Beogradu donio je danas rješenje kojim se ukida ekstradicioni pritvor Predragu Bogićeviću (47) iz Kragujevca, osumnjičenom da je učestvovao u planiranju terorističkih akata na dan izbora u Crnoj Gori, 16. oktobra.

Sud je zauzeo isti stav kao i prema Nemanji Ristiću, koji je ranije pušten iz pritvora da se brani sa slobode, objavio je Blic.

"Predrag Bogićević više nije u pritvoru, a dokazi na osnovu kojih će se odlučiti da li ima uslova za ekstradiciju Crnoj Gori se prikupljaju", piše u obrazloženju.

On ipak ne smije da napušta Kragujevac, i mora svakog ponedjeljka u 10 sati da se javlja u stanicu policije.

"Ako ima potrebu da napusti Kragujevac, moraće za to da traži odobrenje suda", izjavio je pravni zastupnik Slaviša Mrdaković.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније