Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

23. 01. 2017. 19:15 >> 18:53

VUČIĆ PORUČIO

"Napad u Potočarima neće biti kočnica"

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da napad na njega tokom komemoracije u Potočarima nikada neće biti prepreka za razvoj odnosa sa Bosnom i Hercegovinom.

On je novinarima u Beogradu poslije sastanka sa predsjedavajućim Savjeta ministara BiH Denisom Zvizdićem rekao da se nije ni sjetio da o tom slučaju danas priča sa Zvizdićem.

"Nijesam se ni sjetio da to pitam. Mislim da njihovi organi svoj posao rade, ali radili ne radili, važnije su mi stvari o kojima smo danas govorili i važnije mi je kako će da žive obični ljudi i u Srbiji i u BiH", rekao je Vučić.

Denis Zvizdić je kazao da nadležni organi rade aktivno na tom slučaju i da od njih zahtjeva da što prije završe istragu, pronađu učesnike i procesuiraju ih.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić napadnut je 11. jula 2015.  tokom komemoracije žrtvama zločina u Srebrenici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније