Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

05. 06. 2013. 12:30 >> 12:31
1

NOĆNA MORA

Vučić: Privreda nam kleca

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić kaže da je stanje u toj zemlji teže no što se govori, jer su računi iz prethodnih decenija došli na naplatu. "Srpska privreda nije na nogama, ona kleca i sad moramo da pronađemo mjere šta da radimo", upozorio je Vučić.

Vučić je, za B92, rekao da su mu razgovori o antikriznim mjerama u Srbiji i dalje noćna mora. Stanje je, upozorava Vučić, teže nego što i opozicija misli.

,,Moramo da se borimo da to popravimo. Ovo stanje je proizvod, da ne kritikujem nikoga, stanje koje smo sami napravili proteklih decenija i sada su stigli računi na naplatu. Došlo nam je na naplatu sve oko Kosova, korupcije, povećanja duga, jer se dugo mislilo da može da se troši i lagodno živi, a da se ne proizvodi'', rekao je Vučić.

Na primjedbu da se Srbija i sada zadužuje, Vučić odgovara da to radi da bi vraćala dugove.

,,To nije lako ni malo. Moram da kažem i da imamo 400 firmi, od kojih ne postoje tri koje nijesu prezadužene, a ja mislim da nam 80 odsto budžeta puni samo osam firmi. To pokazuje u kakvoj smo teškoj situaciji'', istakao je Vučić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније