Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

03. 06. 2013. 22:30 >> 22:30

SRBIJA PRISTALA

Pozivni za Kosovo +383 ili +384?

Prištinski mediji objavili su da će Kosovo dobiti svoj međunarodni pozivni broj, a da će zauzvrat Telekom Srbija dobiti dozvolu da radi na Kosovu.

 

Prištinski list "Zeri" objavio je da bi pozivni broj za Kosovo trebalo da bude +383 ili +384. Kosovo je do sada koristilo pozivni broj Srbije, +381.

"Srbija je popustila i pristala da Kosovu omogući da dobije državni pozivni telefonski prefiks, ali pod uslovom da jedan srpski operater legalno radi na Kosovu", piše "Zeri", a prenose beogradski mediji.

"Zeri" piše da kosovska opozicija taj dogovor smatra opasnom igrom. Prema navodima lista, operater bi bio Telekom, što bi, kako se zvanično očekuje, trebalo da bude objavljeno za nekoliko dana, kada bi trebalo da počne realizacija dogovora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније