Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Agencije, Objavio: I. P. ]

26. 10. 2016. 10:17 >> 10:01
6

POVRIJEDILA I MAJKU

Kraljevo: Sjekirom ubila oca i brata

U Kraljevu je S.L. (51) uhapšena pod sumnjom da je ubila oca i brata, kao i da je teško povrijedila majku, piše “Blic“.

 

Kako je navedeno, S.L. je u porodičnoj kući u selu kod Kraljeva, dva sata iz ponoći sjekirom nasrnula na članove porodice. Od zadobijenih povreda njen otac je preminuo na licu mjesta, dok su majka i brat prebačeni u Opštu bolnicu u Kraljevu. 

Brat je ubrzo podlegao povredama, dok se majka nalazi u kritičnom stanju. Osumnjičenoj S. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena u Više javno tužilaštvo u Kraljevu.

Dodaje se i da je M.A. (73) zadobila povrede glave, kao i da su stradali P.A. (75) i S.A. (55).

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније