Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

02. 06. 2013. 11:10   >>  15:08

PROMJENE

Ljajić: Neminovna rekonstrukcija Vlade ili izbori

Potpredsjednik Vlade Srbije Rasim Ljajić ocijenio je da je neminovno da dođe do rekonstrukcije Vlade ili do izbora, bez obzira da li će Srbija 28. juna dobiti datum za početak pregovora o članstvu u Evropskoj uniji.

 

 

"Ako dobijemo datum mislim da je rekonstrukcija realnija. Ukoliko ga ne dobijemo, mislim da su onda izbori realniji. Ali to je na velikim strankama, prije svega na Srpskoj naprednoj stranci, koja je vodeća u koaliciji. Od njene odluke će zavisiti koja je opcija u igri", rekao je Ljajić za dnevni list Politika.

Ljajić je ocijenio da nije dobro da se previše dugo licitira pričom o rekonstrukciji, jer to može da utiče na rad ministarstava zbog toga što ljudi počinju da kalkulišu ko će biti smijenjen.

"Moje iskustvo iz prethodne vlade govori da to i te kako utiče na one koji su zaposleni u ministarstvima i zato bi bilo jako dobro da priču o rekonstrukciji, ako je ona opcija broj jedan, završimo što prije. To bi moralo do kraja jula da se završi", rekao je on.

Ljajić nije želio da iznese svoj stav o tome da li je potrebno da se zamrznu plate i penzije već je rekao da će se o tome izjasniti na sjednici Vlade.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније