Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

31. 05. 2013. 11:30 >> 12:16

DOLETJELI

Stanišić i Frenki u Beogradu

Bivši načelnik Službe državne bezbjednosti Srbije Jovica Stanišić i komandant Jedinice za specijalne operacije te službe Franko Simatović, sletjeli su oko 11 i 10 u Beograd.

 

Međutim, iako je bilo najavljeno da će oni dati kratku izjavu novinarima koji su ih čekali u VIP salonu aerodroma "Nikola Tesla", to se nije dogodilo jer su, kako javlja B92, izašli kroz drugi izlaz odakle su otišli u nepoznatom pravcu.

Stanišića i Simatovića nije dočekao niko od predstavnika države, ali su novinari primjetili da ih je dočekao predsjednik KK Parizan Predrag  Danilović.

Bivši čelnici Službe državne bezbjednosti, koje je Tribunal u Hagu oslobodio krivice za zločine nad nesrbima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, jutros su avionom Vlade Srbije krenuli sa aerodroma u Roterdamu.

Stanišić i Simatović su pušteni juče iz pritvora Haškog tribunala u kojem su proveli gotovo 10 godina, koliko je trajao prvostepeni postupak protiv njih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније