Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

31. 05. 2013. 08:57 >> 08:57

BRZO LOKALIZOVAN

Manji požar na beogradskom aerodromu

Požar manjih razmjera izbio je rano jutros na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla". Vatra je zahvatila elektro-ormani betonski stub, piše "Blic".

 

 

Nakon toga se vatra prenijela i na glavni ulaz zgrade, ali je brzom intervencijom vatrogasaca požar lokalizovan.

Načelnica Uprave za upravljanje rizika Sanja Vukadinović Žugić kazala je beogradskim medijima da je požar nastao na elektroormanu, koji je bio fiksiran na betonskom stubu i potom se prenio na elektroinstalacije u spuštenom plafonu terminala iznad glavnog ulaza aerodromske zgrade broj jedan.

"Odmah po pozivu šefa obezbjeđenja aerodroma da je došlo do požara, upućena je vatrogasna ekipa sa šest vozila i 27 vatrogasaca koji su brzom intervencijom lokalizovali požar", kazala je Vuksanović Žugić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније