Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

30. 05. 2013. 09:39   >>  09:46 1

VUČIĆ TVRDI

Ozbiljno radimo da uhapsimo Šarića

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić kazao je Srbija ozbiljno radi na hapšenju Darka Šarića, te da će jasno biti stavljeno do znanja da nosioci organizovanog kriminala moraju da odgovaraju, prenijeli su beogradski mediji.

 

On je istakao da Šarić u srpskom zakonodavstvu ne može da bude svjedok saradnik u procesu protiv Nasera Keljmendija.

"Ne, to može da dobije u nekom drugom zakonodavstvu, u srpskom ne", rekao je Vučić, govoreći o tome je li istina da će Šarić biti svjedok saradnik u procesu protiv Keljmendija i da su Amerikanci zainteresovani da ga iskoriste u te svrhe.

On je poručio da Srbija nije i neće pregovarati sa Šarićem.

"Niti ćemo pregovarati, to uopšte nije pitanje za razgovor. Dakle, mi ozbiljno radimo na slučaju, ali ja se plašim da kažem nešto više, razumijete i zašto. I neće biti nikakvih igara, nikakvih trikova oko toga, biće jasno stavljeno do znanja da nosioci organizovanog kriminala moraju da odgovaraju", istakao je Vučić.

Što se tiče Bogoljuba Karića, prvi potpredsjednik Vlade Srbije je rekao da na njega gleda kao i na svakog drugog čovjeka i kao na čovjeka koji je ovde optužen za zloupotrebu položaja.

Na pitanje da li će tražiti njegovo izručenje iz zemlje gdje se nalazi, Vučić kaže da to zavisi od drugih i da treba pitati nadležne organe.

"Ja ću insistirati na sprovođenju zakona uvijek i na poštovanju prava", zaključio je Vučić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније