Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

25. 08. 2016. 12:17   >>  12:02

SRČANI UDAR

Državljanka Srbije preminula u avionu

Avion Aeroflota Erbas A330-300, koji je letio na liniji Peking-Moskva, neplanirano se prizemljio u Novosibirsku zbog smrti jedne državljanke Srbije.

 

Kapetan aviona je odlučio da prekine let pošto je ženi pozlilo.

Poslije slijetanja na aerodrom Tolmačovo ljekari su konstatovali smrt putnice, rekla je portparolka tog aerodroma Irina Šavšina. Umrla putnica je iz Niša, rođena 1959. U Ambasadi Srbije u Moskvi navode da je letjela iz Pekinga preko Moskve za Beograd.

Ambasada je u kotaktu sa porodicom i u toku je organizovanje prebacivanja tijela u Srbiju, pošto se u Novosibirsku izvrši obdukcija.

Državna televizija Novosibirska navodi da je, po preliminarnim podacima, uzrok smrti srčani udar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније