Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R. [ Beta ]

24. 08. 2016. 09:58   >>  09:38

LOVAC OSUMNJIČEN

Migrant iz Avganistana ubijen kod Pirota

U blizini Pirota vatrenim oružjem ubijen je jedan migrant, Avganistanac, a našli su ga pripadnici zajedničkih snaga vojske i policije, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane.

Sumnja se da je migranta ubio lovac kome je određeno zadržavanje od 48 sati.

U saopštenju Ministarstva se navodi da su pripadnici zajedničkih snaga vojske i policije, sinoć oko 21 čas, u toku izvršavanja redovnih zadataka na putu između sela Slavinje i Izatovci u okolini Pirota, čuli pucanj, a potom naišli na šest migranta, od kojih je jedan imao prostrijelnu ranu u predjelu grudnog koša.

Na mjestu događaja zatekli su i četiri lovca.

Obaviješteni su policija i Hitna pomoć, čiji su ljekari na licu mjesta mogli samo da konstatuju smrt muškarca, državljanina Avganistana od 20 godina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu su uhapsili jednog od lovaca, M.M. (1977.) iz Pirota, i po nalogu Višeg javnog tužilaštva odredili mu zadržavanje do 48 sati.

Policija nastavlja istragu, piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније