Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R. [ Beta ]

05. 08. 2016. 10:30 >> 10:10

GOJKOVIĆ UBIJEĐENA

"Nova vlada iduće nedjelje"

Predsjednica Narodne skupštine Srbije, Maja Gojković izjavila je danas da će nova vlada Srbije biti izabrana sljedeće nedjelje.

Gostujući na televiziji Pink, Gojković je kazala da je skupština spremna za sjednicu na kojoj će biti izabrana vlada na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

"Ubijeđena sam da će to biti sljedeće nedjelje i da ćemo imati izabranu vladu. Razgovori sa SPS-om su u toku, kada budu završeni razgovori o personalnim rješenjima, programu i principima kako će vlada raditi u naredne četiri godine, da ne bi bilo disonantnih tonova, premijer će poslati svoj prijedlog, a ja ću u roku od 24 časa zakazati sjednicu Narodne skupštine", kazala je Gojković.

Prema njenim riječima, ima više kandidata za pojedina ministarska mjesta jer mandatar "traži tim koji će Srbiji u narednom periodu donijeti najviše medalja".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније