Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: P.R. [ tanjug.rs ]

24. 06. 2016. 21:34   >>  21:16 2

SUD U BEOGRADU

Ukinuta prvostepena presuda Šariću

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je, "zbog bitne povrede odredaba krivičnog postupka", prvostepenu presudu Darku Šaricu, kojom je osuđen na 20 godina zatvora zbog organizovanja šverca kokaina.

Kako se navodi na sajtu suda, predmet je vraćen na ponovno suđenje.

Apelacioni sud je odluku o ukidanju prvostepene presude donio 25. maja, a odlučeno je da Šarić ostane u pritvoru do dalje odluke prvostepenog suda, navedeno je na sajtu tog suda.

Odbrana Darka Šarića predložila je 24. maja Apelacionom sudu da ukine prvostepenu presudu kojom je on osuđen na 20 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu i naloži da se suđenje ponovi.

Šarićev branilac Radoslav Baćević rekao je tada Tanjugu da je na sjednici Apelacionog suda predložio da se ukine odluka Specijalnog suda i da se naloži ponavljanje suđenja zbog brojnih procesnih povreda.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније