Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 05. 2013. 12:54 >> 12:55

KOSOVSKA ŠTAMPA

Priština ne kontroliše Trepču

Priština samo na papiru ima kontrolu nad Trepčom, jer djelovima kompleksa na sjeveru upravljaju ljudi koji nijesu pod nadležnošću Agencije za privatizaciju Kosova, piše danas prištinski dnevnik Koha.

Uprava djelova Trepče na sjeveru smatra da je država Srbija vlasnik tog rudarskog kompleksa, kaže dnevnik.

Portparol Agencije za privatizaciju Kosova Ili Kaološi tvrdi da uprava sjevernog dijela Trepče periodično podnosi izvještaje o radu i dodao da će Agencija preduzeti korake pošto dobije informacije o nedavnom sporazumu o Trepči koji su potpisali predstavnici vlade Srbije i američkog konzorcijuma NGP.

On je rekao da taj sporazum svakako neće biti primjenjivan.

Srbi na sjeveru Kosova tvrde da je sva društvena imovina na Kosovu vlasništvo države Srbije i da Priština nema pravo da osporava sporazum niti da privatizuje društvena preduzeća, piše dnevnik Zeri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније