Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

21. 05. 2013. 19:46 >> 19:55
6

SKANDALOZNI SNIMCI

Kačavenda ponovo ljubi

Beogradski mediji objavili su novi video snimak na kojem se jasno vidi vladika Vasilije Kačavenda u zagrljaju mladića koji je u vrijeme kad je snimak nastao bio maloljetan.

 Tamošnji mediji prenose da je snimak nastao u dvoru vladike Kačavende u Bijeljini. Kačavenda na početku snimka sjedi i priča s mladićem, nakon čega počinju da se grle i ljube.

O snimku je progovorio i mladić A.R. koji je za sarajevski magazin "Dani" rekao kako je do vladike došao preko prijatelja koji je organizovao druženja.

"Taj prijatelj me nagovorio i onda kad sam htio da odustanem on me je zaplašio. Krenulo je tako da me je prvo upoznao s njim. Nazvao me je jednom prilikom i rekao da je u Bijeljini i da bismo mogli kod vladike da ga upoznaš. Ja tada još uvijek nisam znao kakav je vladika Vasilije. Išli smo par puta i sve je bilo regularno i meni je bilo drago što poznajem vladiku", rekao je on.

Mladić je ispričao da mu je prijatelj predložio "da snime vladiku i da ga ucjenjuju".

"I on je meni javio da ćemo se čuti i taj dan kada se sve to dogodilo, dao mi je sat i rekao da ga snimim i da ćemo tako ucjenjivati vladiku. Ja sam ga pitao da li je lud, da možemo obojica izgubiti glavu radi toga. On mi je rekao da je sad, kad sam upao u sve to, kasno, da nema nazad", ispričao je mladić sarajevskom magazinu.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније