Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

21. 05. 2013. 17:53 >> 09:10
5

ZA USPOMENU

Zastava Kosova usred Beograda

Troje mladih Kosovara ponijeli su iz Beograda specifičnu foto-uspomenu, nakon što su se uslikali ispred Novog dvora u Pionirskom parku sa razvijenom zastavom Kosova, prenose beogradski mediji.

 

Kosovari Albin Krasnići, Rilind Ismaili i Albinda Kusar kazali su da su bili dio grupe mladih sa Kosova, koja je boravila u Beogradu. Poslije prijema kod predsjednika Srbije Tomislava Nikolića imali su želju da boravak u srbijanskoj prijestonici ovjekovječe fotografijom na kojoj će usred Beograda raširiti kosovski državni simbol. 

Njihov prvobitni plan bio je da to urade ispred zgrade Skupštine Srbije, ali su plan morali da promijene jer okolnosti nijesu bile naklonjene. Zatim su, kao alternativu Skupštini Srbije za fotografiju pronašli Skupštinu grada Beograda.

Albin je iz torbe izvadio zastavu Republike Kosovo, a Rilind i Albanda su mu pomogli da je razvije. Sve je trajalo dvije-tri sekunde, što je dovoljno za fotografisanje.

Informaciju i fotografiju objavio je portal www.bujanovac.net koji, kako kažu njegovi urednici, ima prosječno 10.000 posjeta dnevno.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније