Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

21. 05. 2013. 16:50 >> 16:53

LOŠ TRETMAN

Muke JAT-ovih putnika iz Amsterdama

Avion srbijanskog nacioalnog avioprevoznika, JAT ervejz, sa putnicima iz Srbije koji su bili zarobljeni na aerodromu Shipol u Amsterdamu, sletio je na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu u 13 sati i 50 minuta. Jedna od putnica, Snežana Ribišić, tvrdi da su u Amsterdamu preživjeli pravi pakao, piše beogradski "Blic".

 

Srbijanski mediji prenose izjave putnika koji tvrde da putnike JAT-a na amsterdamskom aerodromu nijesu tretirali kao ljude.

"Tražili smo odgovore, a oni su probali da nam zamažu oči sa dva eura koje su nam dali za hranu i osvježenje dok čekamo", ispričala je Snežana, koja je sa djecom putovala iz Australije.

Inače, let JAT-ovog aviona, koji je sa aerodroma Shipol trebalo da poleti juče u 10.30 na liniji Amsterdam - Beograd, otkazan je bez obrazloženja. Jutrošnje polijetanje, koje je bilo zakazano za 9 sati i 30 minuta, kasnilo je dva sata zbog obaveznog testiranja i provjere ispravnosti aviona koju je obavila ovlašćena tehnička služba.

Jedna od putnica je ispričala da su putnici ležali po stolovima i zvali službene telefone, ne bi li nekako uspjeli da se domognu bar hotela. U dva ujutru su uspeli, kako prenose mediji, da alarmiraju holandsku policiju, nakon čega su smješteni u hotel.

JAT se danas izvinio putnicima zbog kašnjenja leta iz Amsterdama i naveo da je u tom slučaju poštovao sve procedure i da je let odložen zbog tehničkih problema na letjelici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније