Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Blic ]

20. 04. 2016. 10:05 >> 10:17
5

IZ NIŠA

Rajaner leti i iz Srbije

Irska avio-kompanija "Rajaner", najjeftinija na svijetu, potpisiće danas ugovor sa niškim aerodromom "Konstantin Veliki".

To je šesta lou kost kompanija koja leti iz Srbije, a pored "Vizera", druga koja će ubuduće letjeti sa niškog aerodroma. "Vizer" sada leti ka Bazelu i Malmeu, a uskoro će i ka Dortmundu u Njemačkoj. Osim njih, sa beogradskog aerodroma lete i "Izidžet" za Ženevu, "Er Kairo" za Hurgadu, "Pegazus" za Istanbul i "Norvedžijan" za Oslo.

Međutim, još se ne zna gdje ova kompanija želi da prevozi putnike. Prema saznanjima "Blica", u Direktorat za civilno vazduhoplovstvo još nije stigao spisak destinacija za koje je "Rajaner" zainteresovan. I kada to budu uradili, za željene destinacije će morati prvo da dobiju dozvolu od Direktorata.

Ova kompanija je inače poznata kao najjeftiniji avio-prevoznik na svijetu i njene karte mogu da se kupe i za samo nekoliko eura, dok se u promotivnim kampanjama mogu naći i besplatno uz plaćanje avio-taksa.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније