Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

15. 05. 2013. 12:07 >> 12:07
1

BEOGRAD

Presuđeno ,,stečajnoj mafiji''

Specijalni sud u Beogradu osudio je Gorana Kljajevića na šest i po godina, a Slobodana Radulovića na pet godina zatvora, u predmetu "stečajna mafija".

Pored sudije Kljajevića i bivšeg direktora C marketa koji je u bjekstvu, osuđen je i bankar Sekula Pjevčević na devet godina zatvora.

Time je sedam godina od pokretanja postupka, izrečena prvostepena presuda grupi poznatoj kao "stečajna mafija". Kao vođa te grupe označen je nekadašnji sudija Trgovinskog suda u Beogradu Goran Kljajević.

Sud je Goranu Kljajeviću, pored zatvorske kazne, odredio i zabranu bavljenja sudijskom dužnosti, narednih pet godina.

Na najvišu kaznu osuđen je bivši direktor Kreditno eksportne banke Sekula Pjevčević, koji je dobio devet godina zatvora i obavezu da plati 800.000 dinara.

Bivši direktor "C marketa" Slobodan Radulović, koji je u bjekstvu, osuđen je na pet godina zatvora i obavezu da plati 800.000 dinara, a bivši stečajni upravnik predzeća "Rad" Miljko Živojinović, koji je takođe u bjekstvu, osuđen je na pet godina zatvora.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније