Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

26. 03. 2016. 18:26   >>  18:11 15

PODJELA GRADA?

Šahovnica iznad Mostara

Nakon što su intenzivirani razgovori o sudbini Mostara, među kojima je i prijedlog o svojevrsnoj etničkoj podjeli grada, počelo je i javno manifestovanje dogovora, piše portal Klix.ba.

Na brdu Planinica iznad tzv. zapadnog Mostara postavljen je grb sa šahovnicom. Ukoliko bi došlo do podjele grada ovakve bi slike uskoro mogli gledati i na mostarskom Bulevaru, navodi bosansko-hercegovački medij.

Još uvijek nema reakcije gradske uprave Grada Mostara.

SDA i HDZ BiH vode intenzivne pregovore o statusu Mostara. Iako iz obje stranke tvrde da ne žele da podijele grad, mnogi smatraju da bi Mostar uskoro mogao biti podijeljen po ratnoj liniji razgraničenja na tzv. zapadni i istočni Mostar.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније