Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

12. 05. 2013. 17:35 >> 17:35
2

SA KOSOVSKIM SRBIMA

Vučić: Dogovorili koordiniran rad

Predstavnici Srba sa sjevera Kosova i potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić saglasili su se da će ubuduće koordinirati sve zajedničke aktivnosti i djelovanje.

Vučić je, nakon sastanka, ukazao da je uprkos različitim mišljenjima bilo riječi o koordiniranju budućih akcija.

"Razgovarali smo, iako ne dijelimo ista uvjerenja. Dogovorili smo se da koordinišemo naše buduće akcije, da zajednički djelujemo", kazao je Vučić i dodao "jer naš narod vjeruje u svoju državu, a mi niti možemo niti hoćemo da mijenjamo naš narod".

Tamo gdje se naši stavovi budu razlikovali, uvijek ćemo tražiti zajednički jezik – poručio je Vučić.

Poslije sastanka s Vučićem, predsjednik opštine Zvečan Dragiša Milović, potvrđujući da je postignut dogovor o nastavku saradnje, rekao je da ,,ne postoji rezervna državu i moramo zajedno”.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније