Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

12. 05. 2013. 17:16 >> 17:24
1

ŠTA SU ONI DALI

Gordana Đinđić: Zna li Atanasije nešto

Jako sam povrijeđena istupanjem penzionisanog vladike Atanasija Jevtića koji je, krtikujući aktuelnu vlast da je ne zanima nebeska Srbija, izjavio da je to govorio i Zoran Đinđić, pa je završio tako kako je završio - ubijen, kaže za „Blic“ Gordana Đinđić Filipović, sestra ubijenog premijera Srbije.

-Iz navedene izjave može se zaključiti da pomenuti vladika to ubistvo opravdava i poziva na nova ubistva.

S tim u vezi, pitam se: „Da li je takav stav hrišćanski i podržan od crkve? Šta će crkva preduzeti?

Da li vladika ima neka saznanja da je Zoran ubijen zbog takvog stava i da li se u krugu njegovih istomišljenika o važnosti ‘nebeske Srbije‘ nalaze i nalogodavci ili podstrekači Zoranovog ubistva? Šta će tim povodom preduzeti MUP i tužilaštvo?

Koliko godina treba da prođe od nesrećne smrti Zorana Đinđića, pa da svako ko želi da se pojavi u vijestima kupuje ulaznicu za pojavljivanje tako što će pljunuti i naružiti Zorana ili se pozvati na njega kao bliskog prijatelja (što je svejedno)? Do kada će to društvo dozvoljavati?”

Još nešto najvažnije: „Za Srbiju, nebesku ili zemaljsku, Srbiju prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti, prvu ili drugu, ali za Srbiju, Zoran je cijelog svog života davao cijelog sebe i na kraju dao i svoj život. Da li se može više?”

- S druge strane, šta su učinili i dali pomenuti vladika i njegovi istomišljenici? - pita se sestra ubijenog premijera Srbije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније