Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

11. 05. 2013. 12:52   >>  12:52 2

OŠTRO

LPS: Nulta tolerancija za Amfilohija

Liberalni pokret Srbije LPS smatra da je govor mržnje mitropolita Amfilohija i Atanasija Jeftića posljedica slabosti vlada u Beogradu i Podgorici koje pokušavaju da tolerancijom učešća vjerskih zajednica u političkom životu očuvaju građanski red i mir.

„Licemjerno je da političke partije nastale iz bišeg SKJ  i njenih službi danas tolerišu ne samo kriminalne verbalne ispade, nego i učešće pojedinih vjerskih zajednica u organizovanom kriminalu, trgovini ljudima, švercu, simoniji i kokošarenju“, navodi se u saopštenju LPS.

LPS očekuje od premijera Mila Đukanovića da uvede nultu toleranciju prema svim vancrkvenim aktivnostima Cetinjske mitropolije.

„Danas je to lakše nego juče, jer smo danas jači, bolji i ljepši nego juče. Srbiji je dosta mafijaških bandi iz Crne Gore, koje terorišu Beograd i Srbiju od 1944.“, navodi se u reagovanju LPS.

LPS upozorava da su na mitingu u centru Beograda 10. maja viđeni i Vojislav Koštunica i akademik Matija Bećković.

„Poruke su upravo briga za budućnost organizovanih kriminalnih grupa u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i na Kosovu, i pranje udbaško-korupcionaške prošlosti provincijalnih akademika i propalih političara“, poručuju iz LPS.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније