Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

10. 05. 2013. 20:55 >> 20:55

PETORO POVRIJEĐENIH

Beograd: Autom "pokosio" putnike

Pet osoba je povrijeđeno u nesreći koja se dogodila na autobuskoj stanici u Bulevaru Mihaila Pupina, kada je automobil "uletio" među putnike.

Portparolke Hitne pomoći dr Nada Macura rekla je beogradskim medijima da su poziv o nesreći primili u 16.13 sati i da su intervenisale dvije ljekarske ekipe.

"Prva ekipe prevezla je u Urgentni centar muškarca od 35 godina koji je imao povrede glave i tupe povrede grudnog koša. Druga ekipa je vozila četiri osobe od kojih su tri sa povredama nogu, dok je četvrta imala povredu glave", rekla je Macura.

Ona je dodala da se nesreća dogodila kada se vozač automobila zaustavio da izađe putnik, a na njega je naletio taksista, koji je vozilo odbacio u masu putnika koji su čekali autobus na stanici.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније