Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

09. 05. 2013. 21:38   >>  21:38 1

PLAN

Dodik: Stranci bi da oslabe Srpsku

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik kazao je kako stranci imaju plan slabljenja Republike Srpske, koji podrazumijeva da „sarajevski, bošnjački mediji prestanu bilo kakvu polemiku sa mojim politikama“.

 

„Da se nađu neki mediji u Srbiji i srpskom narodu koji će to činiti na istim postulatima na kojim su to činili muslimanski mediji nekoliko godina ranije, putem famoznih '60 minuta'", rekao je Dodik, a prenose sarajevski mediji.

Dodik je Banja Luci kazao da su "oni koji su bili spremni da otpočnu rat da odbrane Kosovo otišli i veoma olako potpisali briselski sporazum“.

"Tako su i ovi ovdje, koji pokušavaju da prosipaju neki patriotizam, pokazali svoj patriotizam u nekim ranijim vremenima, ali su dobrodošli strancima jer oni znaju njihove slabosti - trebaju da se instaliraju ponovo kako bi pod nekim velikim plaštom priče o integracijama umanjili značaj i poziciju RS", istakao je Dodik.

On je zaključio da položaj Republike Srpske neće biti ugrožen sve dok je Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније