Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

06. 05. 2013. 15:03   >>  15:03

TO JE LJUBAV

Zbog djevojke biciklom do SAD-a

Ajdin Hodžić, iz susjedne nam Bosne i Hercegovine, odlučio se da iz ljubavi prema svojoj djevojci Selmi krene na put dug 6.000 kilometara ne bi li je posjetio u Sjedinjenim Američkim Državama. I možda ne bi bilo ništa neobično, da se Ajdin nije odlučio da na put krene biciklom do grada Boise, prenose sarajevski mediji.

Nakon što je obezbijedio sponzore, te osiguran i obezbijeđen, Ajdin je ubijeđen da će svoju ljubav na proslavi njihove dvogodišnjice, iznenaditi dolaskom ovim neobičnim prevoznim sredstvom za tolike relacije.

Kazao je da će mu najveća prepreka biti okean, koji će preći brodom. Ajdin se sprema da na put krene početkom septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније