Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

06. 05. 2013. 08:33   >>  12:39

MEDIJI

U Prištini uhapšen Naser Keljmendi

Kosovska policija uhapsila je u nedjelju veče Nasera Keljmendija, potvrđeno je Televiziji Vijesti iz više izvora.

Hapšenje Keljmendija, koji je označen kao odbjegli narko bos, dogodilo se oko 20 sati i 30 minuta u Prištini.

Vijesti podsjećaju da se o Keljmendijevom hapšenju govorilo i u septembru prošle godine, ali je Ministarstvo unutrašnjih poslova kosovske Vlade to tada demantovalo.

U istom periodu objavljeno je da je uhapšen i njegov sin Elvis Keljmendi, za kojim je bila izdata međunarodna potjernica.

Naser Keljmendi označen je kao vođa jedne od najjačih kriminalnih grupa na Balkanu, u junu je stavljen na crnu listu Sjedinjenih Američkih Država, a Barak Obama ga je, u specijalnom izvještaju Bijele kuće, označio kao glavnog dilera droge.

Sud Bosne i Herecegovine BiH je u septembru prošle godine raspisao međunarodnu potjernicu za Naserom Keljemndijem i više osumnjičenih lica u okviru akcije "Lutka".

Odluka Suda donesena je na osnovu zahtjeva Tužilaštva BiH.

Keljmendi je državljanin BiH, a nalazi se na crnoj listi američkog State Departmenta, podsjeća CdM.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније