Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

05. 05. 2013. 20:01 >> 23:34
11

MODERNIZACIJA

Srbija se naoružava

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar obrane Srbije Aleksandar Vučić najavio je nabavku modernijeg oružja, prije svega za avijaciju, kao i protiv-vazdušni sistema modernijeg tipa.

Vučić je prilikom posjete dežurnim vojnicima protiv-vazdušne obrane Vojske Srbije u kasarni "Major Dragutin Gavrilović" u Zucama rekao da su modernizacija oružanih snaga Srbije i rješavanje političkih problema prioritet Srbije u narednom periodu.

"Poslije 20 i više godina dobićemo nove avione najmodernijeg tipa. Za Srbiju je vrlo važno da u najskorije vrijeme osigura sigurno nebo”, poručio je Vučić i istakao da, što se kopnene vojske tiče, u regionu je teško naći onoga ko se može mjeriti s Vojskom Srbije.

On je dodao da će pronaći najbolji mogući aranžman i modus za nabavku novih oružja. 

"I danas imamo veliki broj raketa koje štite naše nebo, a uvjeren sam da daljim razvojem, ali i učenjem i obukom, na jasan način odvraćamo svakog ko bi pomislio napasti Srbiju ili ugroziti njeno stanovništvo", poručio je Vučić.

 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније