Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

04. 05. 2013. 17:11 >> 17:13
2

MONSTRUOZNO

VIDEO: Bacio psa u šaht

Sigurnosna kamera iz jednog lokala u Kruševcu, zabilježila je monstruozan čin jednog muškarca koji je uzeo psa sa ulice i bacio ga u šaht.

Organizacija za zaštitu i prava životinja Kruševac "ORPAK", izvukli je dan kasnije nepovrijeđenog psa iz kanalizacionog šahta.

Zahvaljujući sigurnosnim kamerama iz obližnjeg lokala utvrđeno je da je jedan muškarac bacio psa u šahtu, prenosi Blic.

ORPAK je poslao apel svim Kruševljanima da im pomognu u pronalaženju počinioca kako bi protiv njega bila podnesena prijava.

U apelu se takođe traži od gradskih vlasti da im pomognu u borbi protiv zlostavljanja, mučenja i ubijanja životinja i traži se od javnog suda u Kruševcu da se dodijeli sudija koji će se baviti pitanjem dobrobiti životinja.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније