Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

03. 05. 2013. 10:20 >> 10:22

SREĆNI PIROĆANAC

Izgubio posao, pa dobio na lutriji

Piroćanac koji je nedavno ostao bez posla, za uloženih svega 260 dinara (oko 2,5 eura), postao je dobitnik tačno 7.169.424 dinara, što je nešto više od 66.000 eura, piše „Blic“. Srećni dobitnik je listić kupio u centru Pirota, odigrao dvije loto i loto plus kombinacije i jedan džoker broj koji mu se i posrećio.

 Beogradski dnevnik piše da je srećni dobitnik dolazio juče u prostorije Lutrije Srbije u tom gradu, te da je bio „jako uznemiren“, zbog čega mu je službenica dala čašu vode i bombon, jer nije imala kocku šećera.

Ništa manje uzbuđena je bila i službenica, koja je kazala da srećni dobitnik ima oko 47 godina.

„Rekao mi je da je izgubio posao, da je supruga nedavno počela da radi i da imaju dva sina. Ne znam kako se zove. Znam jedino da su pare otišle u prave ruke. Ima nezavršenu kuću i vjerujem da će mu ovaj novac pomoći da je završi. To je sve što znam o njemu“, kazala je „Blicu“ Dragica Kostić, službenica Lutrije Srbije na jedinom uplatnom mjestu u tom gradu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније