Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

01. 05. 2013. 23:36 >> 23:36

PRIRODNI FENOMEN

VIDEO: Invazija mušica na Sarajevo

Večeras je u Sarajevu došlo do najezde mušica, posebno u naseljima Dobrinja i Grbavica, a informacije o cjelim rojevima mušica dolaze i iz drugih dijelova glavnog grada Bosne i Hercegovine, javlja agencija Anadolija.

Građani tvrde da su mušice prisutne u tolikom broju da se stiče utisak da u Sarajevu pada snijeg, pojedinci tvrde da su bukvalno bježali pred najezdom mušica.

Stanovnici naselja Dobrinja zatvaraju prozore stanova, a neki se žale da im mušice ulaze u usta, noseve i oči.

Invazija mušica dogodila se u ponedjeljak i u Kraljevu, u Srbiji. Mušice su prekrile cijeli grad i izazvale paniku kod građana. Slični fenomeni su se prije tri godine desili u Nišu i Beogradu.

Najezda mušica, kako se pretpostavlja, prouzrokovana je naglim povećanjem temperature za ovo doba godine.

Riječ je o prirodnom fenomenu jer su se u istom trenutku izlegle tri do četiri generacije mušica. Predatori, ptice i slijepi miševi nisu uspjeli da uspostave ravnotežu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније