Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

rtcg.me [ Klix.ba ]

05. 09. 2015. 11:36 >> 11:26

RAZMATRAĆE POZIV

Obama pozvao predstavnike BiH na samit o ID

Na sjednici Predsjedništva Bosne i Hercegovine, koja će biti održana sjutra u Sarajevu trebalo bi da se razmatra poziv predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, Baraka Obame, upućen predsjedavajućem Predsjedništva BiH, za učešće na samitu vođa u borbi protiv Islamske države (ID) i nasilnog ekstremizma, koji će biti održan u 29. septembra u Njujorku.

Na sajtu UN-a navodi se da se svijet suočava s dramatičnom evolucijom terorističkih prijetnji. Dodaju da su poseban izazov državljani drugih zemalja koji dobrovoljno idu da ratuju za Siriju.

Nedavno je ID, građanima BiH, preko portala na bosanskom jeziku, poručila da će ih zahvatiti velika tragedija. "Nijeste ni svjesni šta vam se sprema. Hvala Allahu koji pomaže svoje iskrene robove mudžahide", poručila je Islamska država.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније