Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 07. 2015. 13:44 >> 13:34
3

LJULJĐURAJ APELUJE

Ne vjerujte pričama o opštini Tuzi

Predsjednik tuškog SNP-a, Kolja Ljuljđuraj, pozvao je građane Malesije da ne vjeruju najavama DPS-a i nacionalnih stranaka sa tog područja da će Tuzi dobiti status samostalne opštine.

 

Ljuljđuraj je podsjetio da su te priče bile praksa uoči svakih prethodnih parlamentarnih izbora, te da na kraju od toga nije bilo ništa.

"Ponovo se približavaju parlamentarni izbori i treba još jednom dobiti podršku građana Malesije najavama da će se razgovarati o budućem  statusu tog područja. SNP poziva predstavnike nacionalnih stranaka sa prostora Malesije da ne manipulišu građanima i da im odgovore zbog čega nijesu poštovani dosadašnji sporazumi i dogovori sa DPS-om, počevši od 1997. godine, u vezi rješavanja statusa punopravne opštine Tuzi, kao i svake druge opštine u Crnoj Gori", navodi on.

SNP je, kako je rekao, kao i uvijek, spreman da se angažuje i sarađuje sa svima koji se iskreno zalažu za punopravnu opštinu Tuzi.

"Takođe, pozivamo građane da ne vjeruju najavama da će biti riješen status Malesije, sa mjesnim centrom Tuzi, jer takve najave su uobičajene uoči svih izbora na ovim prostorima. SNP  je na strani opravdanih zahtjeva građana, a ne onih koji godinama  manipulišu i varaju građane, a stanje u Gradskoj opštini Tuzi je sve lošije", kazao je Ljuljđuraj.

Navodi da neriješen status Tuzi treba da bude glavna perokupacija ne samo političkih predstavnika sa tih prostora, nego i svih formalnih struktura društva i pojedinaca.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније