Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 07. 2015. 17:36 >> 17:33
4

NIKŠIĆKI SDP

Bivšim članovima - srećan put

Nikšićki odbor Socijaldemokratske partije (SDP) poželio je bivšim članovima srećan put, ocjenjujući da se onima koji su napustili SDP politika svodi na funkcije i privilegija.

 

Ranije su bivši članovi nikšićkog SDP-a kazali da su potpisi koji potvrđuju da je 2/3 opštinskog odbora Nikšić napustilo SDP, i većina Foruma mladih i Foruma žena, najbolja potvrda da većina članova opštinskog odbora juče nije prisustvovala održanoj sjednici.

Iz nikšićkog SDP-a kažu da je zaklinjanje u demokratiju i socijaldemokratske vrijednosti palo u vodu kod onih koji očigledno te vrijednosti ne osjećaju bliskim, “inače se ne bi na ovakav način obraćali dojučerašnjim drugovima i drugaricama koje su napustili”.

“Za razliku od vas, nama se socijaldemokratija ne svodi na funkcije i privilegije, koje ste odlučili da zadržite i pored napuštanja stranke koja vas delegirala na te pozicije. Naravno, znamo da je ključni razlog za nervozu nekadašnjih članova leži u činjenici da su ubjedljivo poraženi na Konvenciji za izbor delegata na Osmom Kongresu kada su i pored pritisaka ubjedljivo izgubili, iako je kandidat za predsjednika Brajović bio dugogodišnji koordinator našeg odbora”, navodi se u saopštenju.

Iz nikšićkog SDP-a poručili su bivšim članovima da ih niko na Kongresu ne bi podržao da su znali da će da cijepaju partiju, osim ministara i direktora.

“Sada kada je "Informer projekat" očigledan srećan vam put   a nama koji smo izdržali četvrt vijeka na pravoj strani istorije ostaje da lišeni tereta  napravimo novu svijetlu stranicu istorije Crne Gore”, poručuju oni.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније