Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 04. 2013. 18:19 >> 18:19
10

POVODOM PROTESTA

DPS: Mandić predvodnik - odgovornost na Lekiću

Demokratska partija socijalista nema nikakve sumnje da će najavljeni protest , „kao i svakog puta do sada“, biti usmjeren protiv institucija Crne Gore i njihovih ustavnih odluka. DPS, takođe, nema dileme da je jedini pravi predsjednik Fronta istovremeno i organizator protesta –Andrija Mandić, a da najveća odgovornost i dalje pripada Miodragu Lekiću.

„Protesti su demokratski ako uvažavaju volju većine i ako su okrenuti interesima društva. Kod Fronta to nije slučaj. I pored toga što je Mandić jedini i pravi predsjednik Fronta, najveća odgovornost i dalje pripada Miodragu Lekiću“, navodi se u saopštenju portparola DPS-a Časlava Vešovića.

On ocjenjuje da sada nema dileme da je „jedini pravi predsjednik Fronta istovremeno i organizator protesta – Mandić“.

„Pošto je Lekić izgubio na izborima, a šef izbornog štaba zbog poraza smijenjen, četnički vojvoda je pruzeo da lično upravlja zakazanim protestima. Eto mu prilike da na ulicama Podgorice podsjeti na sve svoje dosadašnje „demokratske i mirne“proteste“.

„Ponovo će Mandić moći da kliče tuđoj zastavi i drugoj državi i da bude protiv građanske Crne Gore u kojoj su jednake sve vjere, nacije i jezici. Opet će mu manjinski narodi biti nepodobni, jer su se „drznuli“ da samostalno donose odluke u interesu cijele Crne Gore. Imaće ponovo priliku da, sa svojim kolegama poslanicima iz fronta, saopšti da Evropska unija vodi prostitutsku politiku i da su njeni zvaničnici korupmirani. Neće propustiti ni da brani Kosovo“, navode iz DPS-a.

Vešović je ubijeđen da će „ponovo pozvati strane investitore da ne ulažu u Crnu Goru. Za njih je to povod za sreću, a za sve građane koji vole Crnu Goru razlog za zabrinutost“. 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније