Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 02. 2013. 14:40 >> 15:04
11

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Danilović: Lekić favorit

Predsjednički kandidat Miodrag Lekić će, uz podršku najznačajnijeg dijela opozicije, napraviti diskontinuitet u vlasti i pobijediti Filipa Vujanovića, ocijenio je šef Izbornog štaba Demokratskog fronta (DF), Goran Danilović.

»Ubijeđen sam da će izbori biti vrlo zanimljivi i smatram da će Lekić, kao nezavisni kandidat, uz punu podršku najznačajnijeg dijela opozicije, napraviti jedan diskontinuitet u vlasti i pobijediti Vujanovića«, kazao je Danilović agenciji MINA.

On je rekao da će u narednim danima vidjeti na koji način, organizovano pojedinačno ili kolektivno, podrška treba da uslijedi.

Kako je Danilović naveo, bude li se ta podrška proširila onako kako očekuju, na pojedince i određene nevladine organizacije, »moguće i političke partije koje imaju kredibilitet parlamentarni i vanparlamentarni, onda je stvar vrlo izvjesna«.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније