Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 04. 2013. 16:00 >> 16:01
5

NIJESU IZNENAĐENI

DF: Radmanovićeva čestitka uvredljiva

Čestitka predsjednika Predsjedništva Bosne i Hercegovine Nebojše Radmanovića predstavlja krajnje neprimjeren, lažan i uvredljiv čin za svakoga ko se bori protiv izborne krađe, navodi se u reagovanju, člana Demokratskog fronta DF Koča Pavlovića.

„Radmanovićevo čestitanje bivšem predsjedniku Vujanoviću je neprimjereno, jer ono dolazi u trenutku kada je čitava javnost zatrpana dokazima o velikoj izbornoj krađi DPS-a, i kada se sve države Evropske unije, zatim SAD, Rusija i druge, uzdržavaju od bilo kakve kurtoazije prema ovom režimu, iščekujući rasplet ove korupcionaške izborne sapunice“, navodi se u Pavlovićevom reagovanju.

On kaže da je Radmanovićeva čestitka istovremeno i uvredljivi šamar hiljadama građana Crne Gore

„Izborni štab predsjednika Miodraga Lekić, uprkos krajnjoj neprimjerenosti Radmanovićevog postupka, nažalost nije iznenađen ovakvom čestitkom. Tumačimo je iskazom solidarnosti i podrške, koju decenijski partneri iz okruženja upućuju onima u Crnoj Gori koji ne prezaju niti od najbrutalnije izborne krađe, kakvu smo vidjeli ovih dana“, poručio je Pavlović.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније