Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 04. 2013. 14:41   >>  16:18 1

INICIJATIVA MANS-A

Vujanović traži odgovor od Konjevića

Predsjednički kandidat DPS-a Filip Vujanović zatražio je od ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića, da saopšti šta je urađeno povodom inicijative MANS-a, da se ispita zakonitost vođenja biračkog spiska za skoro 7000 građana.

Izborni štab Filipa Vujanovića obavijestio je o tome izvršnu direktorku MANS-a Vanju Ćalović.

Vujanović je MANS informisao da je odmah po njihovoj inicijativi dostavio zahtijev ministru unutrašnjih poslova uz, kako navodi, očekivanje da što prije ispita osnovanost inicijative.

„Pri tome sam, radi postizanja brzine, a time i efikasnosti ispitivanje, konstatovao da moj potpis na dopisu, kao predsjedničkog kandidata, predstavlja potpis na svim slučajevima koje ste naveli. Time sam postupio u skladu sa propisima, a stvorio mogućnost maksimalno ažurnog ispitivanja u Ministarstvu unutrašnjih poslova“, navodi se u odgovoru Vujanovića izvršnoj direktorki MANS-a Vanji Ćalović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније