Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 04. 2013. 14:00 >> 14:04
9

MEDOJEVIĆ NERELEVANTAN

Damjanović: Bitno je što kaže Lekić

Šef poslaničkog kluba Socijalističke narodne partije Aleksandar Damjanovićkazao je u izjavi za Portal Analitika da je za tu partiju relevantno ono što kaže nezavisni predsjednički kandidat Miodrag Lekić, koji je dobio podržku SNP-a.

Upitan da prokomentariše poziv predsjednika pokreta za Promjene Nebojše Medojevića upućen Pozitivnoj i SNP-u da se pridruže tom političkom bloku u bojkotu parlamenta dok se ne prizna pobjeda Lekića, Damjanović je kazao da su za SNP nerelevantne izjave bilo kojih pojedinaca i da je relevanto jedino što kažeLekić.

"Što se tiče stava predstavnika određenih partija, on je iskazan na Kolegijumu kad je jednoglasno odlučeno da se sjednice odgode do saopštavanja konačnih rezultata.Niko na Kolegijumu nije pominjao bilo kakav bojkot", rekao jeDamjanović.

Visoki funkcioner SNP-a je istovremeno najavio žestoku zakonodavnu inicijativu u Skupštini Crne Gore, na svim poljima, u pokušaju rješavanja nagomilanih problema građana.

"Mnogo je politike a malo struke, ekonomije i pokušaja rješavanja nagomilanih problema, od KAP-a, poreske politike, socijalne politike, svega onog što pritiska građane Crne Gore", zaključio je Damjanović.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније