Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 04. 2013. 10:47 >> 11:05
29

KAKO SU I NAJAVILI

Lekićev štab podnio prigovore

Izborni štab Miodraga Lekića podnio je prigovore na rad više opštinskih izbornih komisija, potvrdio je za Portal RTCG, šef izbornog štaba Goran Danilović.

Rok za prigovore istekao je sinoć u 20 sati, a kako kaže Danilović, izborni štab Miodraga Lekića podnio je prigovore na rad više od dvije trećine opštinskih izbornih komisija.

Predsjednik Državne izborne komisije Ivan Kalezić kaže da opštinske izborne komisije imaju rok od 24 sata, da odgovore na te primjedbe.

„Ako opštinske izborne komisije odbiju prigovor partije imaju rok od 72 sata da se žale DIK-u“, kaže Kalezć.

Objašnjava da je nakon DIK-a, a treći stepen odlučivanja o prigovorima, Ustavni sud.

Podsjetimo, podnošenje prijava Danilović je najavio juče kada je kazao da je izborni štab Lekića ne traži poništavanje izbora, već da se izuzmu rezultati glasanja sa izbornih mjesta, na kojim su utvrđena grupna kršenja biračkog prava.

On je kazao da je otkriven ogroman broj slučajeva kršenja Izbornog zakona.

Пратите нас на

Коментари29

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније