Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 04. 2013. 20:27 >> 20:27
2

TRAŽI ODGOVORAN ODNOS

Perić: DPS da prestane sa podjelama

Pozitivna Crna Gora pozvala je Demokratsku partiju socijalista da prestane sa dosadašnjom politikom podjela i stvaranjem krize, kao i da pokaže odgovoran odnos prema građanima i državi i omogući da narodna volja bude sprovedena.

Pozitivna je, kako je saopštio njen poslanik Srđan Perić, nastala iz potrebe da se okončaju posljedice devedesetih, “koje je upravo proizvela DPS” i ima potencijala i snage da prošlost ostavi prošlosti, i da gradi bolju budućnost za sve građane Crne Gore, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili neku drugu pripadnost.

Perić je saopštio da je jedini ko pokušava da Crnu Goru vrati u devedesete vladajuća klasa, “koja može vladati Crnom Gorom samo ako je ona siromašna, podijeljena i nestabilna”, prenosi Mina.

“Ako je neko zaboravio, podsjećamo da je upravo DPS zakidala devedesetih parče po parče crnogorske državnosti, ugrađujući je u Miloševićev projekat čiji su ideološki đaci, a čiju su politiku revnosno sprovodili gotovo čitavu deceniju”, naveo je on.

Prema riječima Perića, oni koji su slali ljude u rat i kasnije se tim istim podsmijevali i pravili otklon od njih, u međuvremenu su, dodao je, osiromašili crnogorsko društvo, a obogatili uzak krug vladajuće i dobrostojeće klase.

“Isto tako se, skorije nego što neko može da misli, može očekivati da DPS napravi otklon i od onih koje su zaposlili da pišu i brišu ljude iz biračkih spiskova i kojima su oni upravo dali instrukcije, obuku i podršku za različite izborne manipulacije i malverzacije”, saopšteno je iz Pozitivne.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније