Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 04. 2013. 18:44 >> 18:53
10

NA SVIM BIRAČKIM MJESTIMA

DPS: Opozicija potpisala zapisnike o regularnosti

Predstavnici opozicije na svim biračkim mjestima potpisali su zapisnike o regularnosti izbornog procesa tako da se pobjeda Filipa Vujanovića ne može dovoditi u pitanje, kažu u DPS-u.

 

„Ovo su zapisi sa svih biračjkih mjesta, znači naše kolege iz opozicije imaju ove zapisnike, i tu se veoma dobro vidi da su to potpisale naše kolege iz opozicije koji su bili u biračkim odborima.Znači u trenutku zatvaranja biračkih mjesta niko nije dovodio u pitanje sami rad na biračkim mjestima. Takodje niko ne može dovesti u pitanje prebrojavanje glasova“, kazao je poslanik DPS-a Predrag Sekulić Atlas televiziji.

U DPS-u podsjećaju da ovo nije prvi put da, kako kažu, opozicija odbija da prizna rezultate izjašnavanja građana.

„Mislim da su naše kolege iz štaba gospodina Lekića imali sve podatke i da nijesu namjerno izašli sa njima, zato da bi mogli da stvaraju uslovno govoreći nestabilnost i da pokušaju da nas vrate u devedesete godine. Podsjetiću da naše kolege iz opozicije nijesu priznele više izbornih procesa a da isto tako dio njih nije priznao ni referendumski rezultat“, kaže Sekulić.

Sekulić ipak ne vjeruje da je moguće ponavljanje atmosfere s kraja devedesetih kada je nakon izbora došlo i do uličnih protesta.

„Mislim da su gradjani mnogo zreliji nego devedesetih, ali je činjenica da su lideri opozicije ostali negdje zamrznuti u tiim devedesetim godinama.ponavljam, i oni dobro znaju koji je rezultat izbora“, rekao je Atlas televiziji poslanik DPS-a.

U DPS-u najavljuju da će svakako sačekati da predstavnici opozicije iskoriste sva zakonima predviđena sredstva za provjeru regularnosti glasanja.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније