Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 04. 2013. 16:32 >> 16:32
1

PONOVO PREBROJATI

LP: Manipulantima nije mjesto u politici

Poslije objavljivanja zvaničnih rezultata izbora, čestitaću novom Predsjedniku Crne Gore, naveo je lider Liberalne partije Andrija Popović.

„Onima, iz vlasti ili opozicije, za koje se ispostavi da su u nedjelju svjesno manipulisali i obmanjivali cjelokupnu javnost, ne samo crnogorsku, i time doveli u opasnost čitavu državu, nije više mjesto u politici“, navodi se u Popovićevom saopštenju.

Popović smatra da sve zapisnike sa biračkih mjesta treba prekontrolisati, jer „ne smije ostati sjenka sumnje da je u nedjelju bilo nekih malverzacija koje su mogle uticati na konačan ishod“ predsjedničkih izbora.

Popović je čestitao biračima, bez obzira na to koga su podržali, „koji su u nedjelju pokazali odgovornost i dali demokratski doprinos, za razliku od pojedinih političkih elita koji su izgleda daleko neodgovorniji i nezreliji od naših građana i građanki“.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније