Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 04. 2013. 14:06 >> 14:21
18

OPTUŽBE

Medojević: Rožajci prodali glasove

Član Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević optužio je na svom Facebook profilu građane Rožaja da su masovnom podrškom Filipu Vujanoviću naplatili svoju izbornu volju.

Medojević je demantovao navode jednog prijatelja na Facebook-u, koji je pitao da li je istina da su pristalice Lekića, skandirale : "idemo na Rožaje".

"Nije istina. Ja i Andrija (Mandić) smo smirivali pristalice Lekića da ne idu na sjedište DPS-a. Rožajci su pokazali masovnim glasanjem za Vujanovića da su dobro naplatili svoju izbornu volju. Znamo ko je donio novac oko 17 časova u Rožaje i kako se dijelio. Sramno je prodavati svoju slobodu i svoj glas za krvave pare mafije", napisao je Medojević.

On je naveo i da niko od Lekićevih pristalica nije pominjao Rožaje.

"Koliko platiš toliko glasova u Rožajama dobiješ. Čast ovim 1.200 što su glasali Lekića", napisao je Medojević.

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније