Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

13. 03. 2015. 19:46 >> 21:41
3

SNP I GP

Lekićev odlazak ne šteti opoziciji

Socijalistička narodna partija ne vidi opasnost po opoziciju zbog činjenice da je Miodrag Lekić napustio Demokratski front, i što će najvjerovatnije osnovati novu partiju.

 

Na pitanje da li je ovo još jedan težak udarac za opoziciju funkcioner SNP-a, Vasilije Lalošević je rekao da se taj proces dešavao i ranijih godina.

“SNP ima stabilno biračko tijelo, dokazaćemo to kvalitetom programa. Stojimo na zavidnoj ljestvici, a svi događaji, koji će uslijediti potvrdiće moje tvrdnje”, rekao je Lalošević za TVCG.

Član novosnovanog Građanskog pokreta, Dritan Abazović smatra da dalja fragmentacija nije loša za opoziciju i vjeruje da će se jednog dana te stranke ponovo udružiti.

“Možda ima i onih koji se ne bi složili ali mislim da je to blagotvorno za opoziciju. Nadamo se da će svi procesi proizvesti neki novi kvalitet, i da će nove partije moći da se ujedine na jasnoj platformi”, rekao je Abazović za TVCG.

Rakčević predsjednik Vlade u sjenci

On je podsjetio da će sjutra biti formirana i Ujedinjena reformska akcija, kao i da je taj savez napravio "Vladu u sjenci".

"Predsjednik te Vlade biće Žarko Rakčević", naveo je Abazović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније