Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 04. 2013. 20:04 >> 22:04
25

KOMENTAR

Danilović: Čudna uzdržanost SNP-a

Šef Izbornog štaba Miodraga Lekića, Goran Danilović, poručio je da taj politički blok neće dozvoliti da bude prekrojna volja građana. On je dodao da preliminarno saopšteni nijesu i konačni rezultati Državne izborne komisije.

Komentarišući podatke koje je saopštila Državna izborna komisija, Danilović je, za TV Vijesti, prvo prokomentarisao uzdržanost predstavnika Socijalističke narodne partije u DIK-u. Zapotao je čemu uzdržanost, kada je, kako je naveo „očigledna izborna krađa“.

„Prvo što mi je zapalo za oči je to što su kolege iz SNP-a u DIK-u bile uzdržane prilikom usvajanja izvještaja. Pitam se kakva je to vrsta uzdržanosti na očiglednu krađu građanske izborne volje“, kazao je Danilović.

On je ubijeđen da preliminarni rezultati predstavljaju kršenje Zakona jer je, kako je kazao, definitivno povrijeđeno biračko pravo.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније